Alliance Optikk Åmot
Meny

Alliance Optikk Åmot

Lilleåsgata 4D

3340   Åmot

  32785052

  post@optikern.no

Åpningstider

Man-Ons: 09.00 -17.00
Tors: 09.00-19.00
Fre: 09.00 -17.00
Lørdag: stengt

Optiker`n Åmot så dagens lys 1.august 1990.

Stig Haviken kom fra Glomfjord i Nordland til Kongsberg i 1979. Han begynte på Tinius Olsen skole, optikerlinja. Etter et år der fortsatte han på Kongsberg Ingeniørhøyskole for å fullføre 3 års optikerutdannelse. Senere tok han svenneprøve og i 1988 kontaktlinsekurs.

Lise Haviken begynte på samme skole, og gikk ut i lære, for så å ta svenneprøve. Etter noen år i arbeidslivet i Moss og siden i Drammen, oppgraderte hun utdannelsen til optiker.

Etter h.h.v. 7 og 8 år i Drammen i samme forretning, bestemte vi oss for å starte egen forretning i Åmot. Her ble vi godt mottatt!

I 2007 besluttet vi å ansette en optiker til. Rune Aase var da ferdig på Høyskolen i Buskerud med sin utdanning, og har kommet godt i gang hos oss. Siden jobbet han hos oss. I 2009 tok han linsekurs og har siden tilpasset kontaktlinser.

Sammen utgjør vi Optiker`n Åmot, og vi tilbyr deg god faglig hjelp og god kundeservice!

Våre optikere tar stadig kurs og etterutdanning og vi har topp moderne utstyr. Vi tar vare på synet og øyehelsen din. Vi hjelper deg og med kontaktlinser, valg av innfatninger og glass, råd om riktig lupe eller kikkert.

Vi utfører også batteriskift på klokker. Med eget verksted og god teknisk kunnskap sliper vi alle brilleglass i våre lokaler. Vi er spesialister til brilletilpassing og reprasjoner.

 

Velkommen til oss!

 

Alliance Optikk Åmot